K2 - Buxbaum Barna: Digitális marketing trendek

740

K2 - Buxbaum Barna: Digitális marketing trendek


Bár a marketing alapok nem igazán változnak az évek alatt, de a megvalósítás és tervezés annál inkább. Új trendek jönnek létre vagy élednek újra az igényeknek megfelelően, amit ha alkalmazni tudunk, kevesebb erőfeszítéssel jobb eredményeket tudunk elérni. Az előadás alatt áttekintünk több lehetőséget, mellyel megszólíthatunk fiatalokat és idősebbeket egyaránt, sok esetben egyszeri erőbedobással. Az előadás folyamán nem csak tartalmi tipusokról lesz szó, hanem megvalosítási opciókról és technikai lehetőségekről is, melyek több esetben csak időt igényelnek mély zsebek helyett (pl. influencer marketing, média és elemzés).

A Könyvtári Intézet 2019. március 19-én a Digitális tartalom, digitális szolgáltatás - K2 továbbképzési sorozat keretében szakmai műhelynapot szervezett Online kommunikáció és marketing a könyvtárakban címmel, az Országos Széchényi Könyvtár Dísztermében.

több kevesebb


Digitális tartalom, digitális szolgáltatás - K2 továbbképzési sorozat, Online kommunikáció és marketing a könyvtárakban

Könyvtártudomány

26:40

2019. március 19.

Kísérleti műhely K2

2019. március 26.

740
<iframe width="480" height="385" src="//videotorium.hu/hu/embed/30252" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>