Hatékony pedagógia az e-Learning-ben

244

Hatékony pedagógia az e-Learning-ben


Miért hatékony az oktatás egy iskolában, és miért nem az egy másikban? Az oktatási rendszer rendkívül összetett, s számos oka lehet a sikernek, illetve a sikertelenségnek. Gondoljuk át újra: vajon milyen szerepet tölthet be az oktatás hatékonyabbá tételében az e-Learning eszközrendszere!

No, és ha alkalmazom a különböző IKT eszközöket, élek az e-Learning nyújtotta lehetőségekkel – miben nyilvánul meg a hatékonyság? Egyáltalán – hogyan lehetek hatékony az e-Learning-ben? Melyek azok az alkalmazások és eszközök, amelyek segítenek minket munkánkban? Nem utolsó sorban melyek azok az elvek és módszerek, amelyek jobbá, komfortosabbá, hatékonyabbá teszik az oktatást?

Előadásomban az elmúlt évek tapasztalatai – sikerei és kudarcai – alapján kívánom bemutatni azt, hogy mit gondolunk mi erről, illetve mit teszünk mi a siker érdekében. Szeretném felsorakoztatni azokat az elveket, módszereket, amelyben hiszünk, s azokat az eszközöket, amelyeket használunk.

More Less


Agria Media 2008 and ICI-8 Information Technology and Education Technology Conference and Exhibition

Education, Computer-assisted education, E-learning

e-learning, e-tanulás, elektronikus tanulási környezet, módszertan, elektronikus tananyag

Gyula Papp (lecturer)

16:23

27 October, 2008

Gábor Jakubik

6 December, 2010

244
<iframe width="480" height="385" src="//videotorium.hu/en/embed/2404" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>