A digitális táblák alkalmazási lehetőségei az oktatásban

432

A digitális táblák alkalmazási lehetőségei az oktatásban


A technikák és technológiák gyors iramú fejlődésével remek alkalom nyílt arra, hogy az oktatási intézmények ismertebbé váljanak, bővítsék kapcsolatrendszerüket, nemzetközi tapasztalatra tegyenek szert az IKT eszközök használata terén, úgy, mint az interaktív rendszerekkel kapcsolatban.

Ezen interaktív multimédia rendszerek igénye, elterjedése a vizuális kommunikáció emberre gyakorolt hatására és annak gyors és könnyed feldolgozására, valamint a saját tevékenység által végzett műveletekre épül, hiszen tudjuk, hogy látás útján sokkal több információt képes az ember megjegyezni, mint hallás vagy éppen olvasás útján, nem beszélve a saját tevékenység által elsajátított ismeretekről. Az ilyen típusú rendszerek nagy - nagy előnye éppen ezekben rejlik, amely mind a tanári, mind pedig a tanulói munkát segíti, támogatja és motiválja. Az előadás tartalma ezek néhány alkalmazási lehetőségét kívánja feltárni a hallgatóság előtt.

More Less


Agria Media 2008 and ICI-8 Information Technology and Education Technology Conference and Exhibition

Education, Educational multimedia

digitális tábla, oktatástechnológia, multimédiás oktatás,

Dr. György Molnár (lecturer)

18:54

27 October, 2008

Gábor Jakubik

6 December, 2010

432
<iframe width="480" height="385" src="//videotorium.hu/en/embed/2399" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>