K2 - Sümeginé Lehotai Edit: Nem minden könyvtáros grafikus, nem minden grafikus könyvtáros

497

K2 - Sümeginé Lehotai Edit: Nem minden könyvtáros grafikus, nem minden grafikus könyvtáros


A generációváltás a könyvtárakban is erősen érezteti a hatását, egy felsőoktatási könyvtárban pedig még hatványozottabban. Ez folyamatos kihívás elé állít bennünket: hogyan és milyen eszközökkel érjük el az Y-Z generációt?
Minden attól függ, hogy mennyire mozgunk otthonosan az online térben? Ma már talán nem is ez a fő kérdés, hanem hogy milyen kiadványokat, grafikákat használunk a kommunikációhoz. Előadásomban a kiadványszerkesztő programok közül a Canvára helyezem a fókuszt, ami az egyik legjobb és a legkönnyebben használható ingyenes online képszerkesztő, ami ma megtalálható az interneten, és amivel az alap grafikáktól kezdve az infografikákig mindent el tudunk készíteni. 

Az előadás során lejátszott videó az alábbi linken érhető el: https://youtu.be/cwDVBkSiUQA

A Könyvtári Intézet 2019. március 19-én a Digitális tartalom, digitális szolgáltatás - K2 továbbképzési sorozat keretében szakmai műhelynapot szervezett Online kommunikáció és marketing a könyvtárakban címmel, az Országos Széchényi Könyvtár Dísztermében.

More Less


Digitális tartalom, digitális szolgáltatás - K2 továbbképzési sorozat, Online kommunikáció és marketing a könyvtárakban

Library science

24:32

19 March, 2019

K2 Kísérleti műhely

26 March, 2019

497
<iframe width="480" height="385" src="//videotorium.hu/en/embed/30261" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>