Ön jelenleg a(z) Mindentudás Egyeteme Videotorium aloldalát böngészi. A keresési találatok, illetve az aloldal minden felülete (Főoldal, Kategóriák, Csatornák, Élő közvetítések) kizárólag az intézményi aloldal tartalmait listázza. Amennyiben a Videotorium teljes archívumát kívánja elérni, kérjük navigáljon vissza a Videotorium főoldalára!

Az anya-gyermek kommunikáció rejtelmei

999

Az anya-gyermek kommunikáció rejtelmei


Az előadás témája azoknak az utóbbi 20 évben megjelent hazai és nemzetközi tudományos eredményeknek az áttekintése, melyek az anyai beszédben fellelhető magánhangzók képzése során tetten érhető tanítási mechanizmusokat vizsgálják. Hogyan, milyen módon tanítja az anya beszélni gyermekét, a csecsemőkortól a kisgyermek koron át? Miben különbözik egymástól az anya felnőttekhez, illetve gyermekekhez intézett beszéde? Mennyire érzékeny az anya gyermeke beszédének akusztikai szerkezetére, és miben más a különböző nyelveken megszólaló anyák gyermekükhöz intézett beszéde?

több kevesebb


Mindentudás Egyeteme

Logopédia, Kommunikációs tudományok, Gyógypedagógia

Mindentudás Egyeteme Nyílt Archívum

Dr. Zajdó Krisztina (előadó)

16:49

2011. március 30.

Bilicsi Erika

2014. augusztus 19.

999
<iframe width="480" height="385" src="//mindentudas.videotorium.hu/hu/embed/8913" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audió letöltés