Ön jelenleg a(z) Széchenyi István Egyetem Videotorium aloldalát böngészi. A keresési találatok, illetve az aloldal minden felülete (Főoldal, Kategóriák, Csatornák, Élő közvetítések) kizárólag az intézményi aloldal tartalmait listázza. Amennyiben a Videotorium teljes archívumát kívánja elérni, kérjük navigáljon vissza a Videotorium főoldalára!

Kreativitás és innováció fejlesztése az improvizáció segítségével

577

Kreativitás és innováció fejlesztése az improvizáció segítségével


Érintések Improvizációs Színpad. A társulat 1997-ben alakult. Fellépéseiken az ún. „play back” technikát alkalmazzák, ami azt jelenti, hogy „visszajátsszák” a közönség által elmesélt történeteket. Az előadások a közönség és a játszók közötti interakciókra épülnek. Nem szokványos színházi produkcióról van tehát szó. Az előadások – az improvizáció jellegéből fakadóan - egyszeriek, megismételhetetlenek. A játszók nem hivatásos színészek, hanem mentálhigiénés végzettséggel rendelkező tanárok, óvónők, szociálpedagógusok.  Fogyasztóivá szürkülő világunkban az Érintések Improvizációs Színpad tagjai előadásukkal meg próbálnak emberi gesztusokat, érzelmeket csempészni a nézők életébe. 

több kevesebb


Oktatói esték

58:33

2013. október 29.

Szűr Gábor

2014. január 13.

577
<iframe width="480" height="385" src="//sze-gyor.videotorium.hu/hu/embed/7443" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audió letöltés