Ön jelenleg a(z) Drupal Közösség Videotorium aloldalát böngészi. A keresési találatok, illetve az aloldal minden felülete (Főoldal, Kategóriák, Csatornák, Élő közvetítések) kizárólag az intézményi aloldal tartalmait listázza. Amennyiben a Videotorium teljes archívumát kívánja elérni, kérjük navigáljon vissza a Videotorium főoldalára!

Hajas Tamás - Drupal sminkelés korszerű eszközökkel

430

Hajas Tamás - Drupal sminkelés korszerű eszközökkel


Gondolom számodra is természetes, hogy „mobile first” módon tervezel, reszponzív HTML5 oldalakat készítesz, Sass-ra és Compass-ra alapozod a CSS megvalósítását… – így nem is ezekről szeretnék (elsősorban) beszélni.

Nézzük meg inkább, mi minden kerülhet még be a kelléktárba! Dolgozzunk még hatékonyabban, kényelmesebben, s ezáltal még több örömmel!

A kulcskifejezések: Live Reload, ImageOptim, Bower, Bundler, Guard, Grunt, Aurora, Omega4, Singularity, Magic, Breakpoint, Color Schemer, Toolkit, HTML5 Tools, Modernizr, Blockify, Borealis, Fences, Panels, Rbenv… Drupal modulok, sminkek és a Drupal világán kívüli frontend-developer eszközök.

Ha a felsoroltak (egy része) nem ismerős, akkor ez az előadás neked szól. Utána nem is fogod érteni, hogy eddig miért nem használtad őket! ;o)

több kevesebb


Drupal Hétvége 2013

Számítástechnika

drupal

44:48

2013. november 16.

Csaki Istvan

2013. november 26.

430
<iframe width="480" height="385" src="//drupal.videotorium.hu/hu/embed/7106" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audió letöltés