Ön jelenleg a(z) Drupal Közösség Videotorium aloldalát böngészi. A keresési találatok, illetve az aloldal minden felülete (Főoldal, Kategóriák, Csatornák, Élő közvetítések) kizárólag az intézményi aloldal tartalmait listázza. Amennyiben a Videotorium teljes archívumát kívánja elérni, kérjük navigáljon vissza a Videotorium főoldalára!

Csonka Gergely - Drupal Karrier - Hogyan élhetsz a Drupalból?

309

Csonka Gergely - Drupal Karrier - Hogyan élhetsz a Drupalból?


Majdnem öt éve váltam főállású Drupalistává. Ez idő alatt voltam szabadúszó, fejlesztettem és értékesítettem saját terméket, bedolgoztam alvállalkozóként hazai és külföldi projektekbe, és az utóbbi időben egy saját cég építésén és fejlesztésén fáradozom. Jelenleg 15 fős a csapatunk, és több állandó partnerrel is rendelkezünk az USA-ban és Európában.

Az előadásomban bemutatom a különböző lehetőségeket, ahogyan a Drupalból pénzt lehet csinálni, elmondom, melyikbe hogy érdemes belevágni, nagyjából mit lehet belőle kihozni, és melyikbe hogy lehet belebukni. Az előadás alapját a saját tapasztalataim adják majd, de igyekszem olyan hasznos információkkal is szolgálni, amiket sajnos/szerencsére nem saját tapasztalatból tanultam meg.

több kevesebb


Drupal Hétvége 2013

Számítástechnika

drupal

41:58

2013. november 16.

Csaki Istvan

2013. november 25.

309
<iframe width="480" height="385" src="//drupal.videotorium.hu/hu/embed/7101" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audió letöltés