Ön jelenleg a(z) Széchenyi István Egyetem Videotorium aloldalát böngészi. A keresési találatok, illetve az aloldal minden felülete (Főoldal, Kategóriák, Csatornák, Élő közvetítések) kizárólag az intézményi aloldal tartalmait listázza. Amennyiben a Videotorium teljes archívumát kívánja elérni, kérjük navigáljon vissza a Videotorium főoldalára!

Piaci kihívások- marketing válaszok a 21. században

1338

Piaci kihívások- marketing válaszok a 21. században


Gazdasági és pénzügyi válság sújtja a világ számos térségét, és országát, új kihívást jelentve a piaci érvényesüléssel foglalkozó marketing szakemberek számára. A változó, gyakran visszaeső keresletű környezet nem teszi lehetővé a marketing hagyományos eszköztárának változatlan alkalmazását, sőt kierőszakolja új megoldások, elvek, tudományos eredmények bevetését. Az előadás bemutatja a piaci változások okait, következményeit, különös tekintettel a magyarországi körülményekre, tárgyalja azokat a marketing eredményeket, amelyek lehetővé teszik a megváltozott körülményekhez történő alkalmazkodást, s kitér azokra a korlátokra és peremfeltételekre, amelyek mellett az új megoldások sikeresen használhatók fel a marketing munka során.


több kevesebb


Tudomány Győrben Mindenkinek, Széchenyi Tudományos Est, Tudomány Győrben Mindenkinek

Marketing, Nemzetközi marketing

széchenyi tudományos est, tudomány győrben mindenkinek, Széchenyi István Egyetem, Józsa László, marketing, piac

Prof. Józsa László (előadó)

53:48

2011. január 12.

Szűr Gábor

2011. február 1.

1338

5.0
<iframe width="480" height="385" src="//sze-gyor.videotorium.hu/hu/embed/2594" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audió letöltés