Ön jelenleg a(z) Széchenyi István Egyetem Videotorium aloldalát böngészi. A keresési találatok, illetve az aloldal minden felülete (Főoldal, Kategóriák, Csatornák, Élő közvetítések) kizárólag az intézményi aloldal tartalmait listázza. Amennyiben a Videotorium teljes archívumát kívánja elérni, kérjük navigáljon vissza a Videotorium főoldalára!

Intelligens számítási rendszerek I.

2321

Intelligens számítási rendszerek I.


Az előadás témája a természetes emberi gondolkodást és egyes élőlények élőlénycsoportok veselkedését utánzó intelligens informatikai rendszerek ismertetése. Az alapfogalmak bevezetése után a modern műszaki és informatikai berendezésekben, rendszerekben megtalálható legfontosabb intelligens informatikai technológiák közül mutatunk be néhányat, majd néhány jellegzetes alkalmazású példát ismertetünk, így például az „utazó ügynök feladat” egy hatékony közelítő megoldását. Az előadás második részét Prof. Dr. Kóczy T. László tartja az előadássorozat második szemeszterében.

több kevesebb


Tudomány Győrben Mindenkinek, Széchenyi Tudományos Est

Mesterséges intelligencia

Botzheim János (előadó)

1:01:30

2010. június 9.

Szűr Gábor

2010. augusztus 26.

2321

4.5
<iframe width="480" height="385" src="//sze-gyor.videotorium.hu/hu/embed/2013" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Csatolmány letöltés

2010_06_09.pdf