You are currently browsing the Videotorium site of the organization Széchenyi István University. The content of the search results and listing pages of the site (Main page, Categories, Channels, Live events) are limited to this organization. In case you wish to browse the whole archive of Videotorium, please, navigate back to the main Videotorium site.

Az olimpiák közlekedése, a közlekedés olimpiája

442

Az olimpiák közlekedése, a közlekedés olimpiája


A négyévente megrendezett olimpiai játékok egyre nagyobb tömegeket mozgatnak meg, egyre több a néző, a sportoló, a hivatalos kísérő a rendezvényen. A tévéközvetítés izgalma alatt talán nem is gondolunk rá, mi van a színfalak mögött? Hogyan jutnak el a nézők lakóhelyükről (szállásukról) az egyes helyszínekre, hogyan tudnak közlekedni a helyszínek között? Ki biztosítja, hogy a sportolók időben odaérjenek a versenypályára? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket jár körül az előadás, bemutatva a közlekedésszervezőkre háruló hatalmas kihívást.

More Less


Researcher's Night 2012

Dr. Balázs Horváth (lecturer)

41:07

28 September, 2012

Gábor Szűr

2 January, 2013

442
<iframe width="480" height="385" src="//sze-gyor.videotorium.hu/en/embed/5904" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audio download